Anlita Josefin

Jag tar uppdrag som föreläsare, redaktör och skribent.

Redaktör

Text gör mig lycklig. Precis som utveckling och utbildning gör. Därför har jag frilansat som redaktör för fortbildningslitteratur sedan ett par år. Här har jag mött alltifrån riktigt vässade skribenter till lärare som framförallt skördar framgångar i klassrummet men som har svårare att få ner det på papper. Det är just vidden mellan uppdrag som jag tycker är spännande. Sedan har text i allmänhet förstås alltid kittlat mig. Ända sedan jag var liten har text fått tid och rum att försvinna och nya världar att öppna sig. 

När jag arbetar med text gör jag det utifrån: språk, innehåll och struktur. Jag lyssnar på vad du vill berätta och hjälper dig att nå ut med ditt budskap på allra bästa sätt. 

Funderar du på att ta hjälp med redaktörsuppdrag? Hör av dig – så pratar vi mer!

Författarbesök – skönlitteratur
Berättelsen om mitt författarskap
En föreläsning om drömmar och hur man gör för att nå dem.

 

Foto: dayfotografi

Författarbesök – vuxenutbildning

Att arbeta med läsförståelse för vuxna
Jag är en riktig läsförståelse-nörd och pratar med än gärna läsförståelse med er. Föreläsningen tar utgångspunkt i den här populära skriften:

Svenska som andraspråk – från F som i fail till F som i framgång
Vilka är framgångsfaktorerna i SVA grundläggande och SVA gymnasiala kurser i klassrum och på distans? I den här föreläsningen delar jag med mig av hur jag och mina kollegor gick från fail till framgång.

Har du inte fått svar på alla dina frågor? Mejla mig!
josefin snabel-a schygge.se